Contact

Zakelijk ontmoeten

Organiseert u een zakelijk evenement? In het Munttheater bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van techniek, horeca en begeleiding om een geslaagde invulling en uitvoering van uw evenement te garanderen.  

Ons theater biedt meerdere ruimtes van diverse afmetingen, elk met een eigen sfeer en uitstraling Gezellig en intiem, en voorzien van moderne technische faciliteiten. Met behulp van ons gedreven team en diverse horeca mogelijkheden maken wij van uw bedrijfsevenement een speciale belevenis.

De geschiedenis een podium geven. Dankzij de professionele ondersteuning van het Munttheater konden wij met een gerust hart de rijke historie van Weert en de regio op het podium presenteren!
Peter Korten Voorzitter stichting De Aldenborgh
  • Neem contact met ons op

  • * verplichte velden

  • Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.