Contact

Zakelijk ontmoeten

Organiseer je een zakelijk evenement? In het Munttheater ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van techniek, horeca en begeleiding om een geslaagde invulling en uitvoering van jouw evenement te garanderen.    

Ons theater biedt meerdere ruimtes van diverse afmetingen, elk met een eigen sfeer en uitstraling Gezellig en intiem, en voorzien van moderne technische faciliteiten. Met behulp van ons gedreven team en diverse horeca mogelijkheden maken wij van jouw bedrijfsevenement een speciale belevenis.

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid?
In onze Theaterverhuurmap tref je uitgebreide informatie aan over de mogelijkheden en prijzen. Vul het contactformulier onder aan deze pagina in, wij zorgen dan voor een offerte. Je kunt natuurlijk ook bellen met ons Team Evenementen, Verhuur & Horeca: 0495-513575, Hanneke Schreurs: 06-20166824 of Yvonne Nies: 06-29514442.

De geschiedenis een podium geven. Dankzij de professionele ondersteuning van het Munttheater konden wij met een gerust hart de rijke historie van Weert en de regio op het podium presenteren!
Peter Korten Voorzitter stichting De Aldenborgh